Zame to ni več aktualno, a vseeno zanimiva tema glede ustvarjanja otrok. Spodaj opisane zadeve niso znanstveno dokazane, zato me ne držat za besedo, če boste tukaj nekaj prebrali, otrok pa bo vseeno nastal.

Noge gor!

Torej, če mislite, da boste lažje naredili otroka, če vaša žena drži noge gor, potem poglejmo zakaj to ne pomaga:

Če ste zdrav samec, potem boste v ženo spustili več milijonov svojih ”prijateljev” in tudi, če žena takoj po akciji odide v kuhinjo skuhat kavo, se bodo vaši odločni prijatelji vseeno odpravili na pot ustvarjanja. Seveda to ne pomeni, da gre lahko žena takoj po odnosu na trampolin, ampak možnosti za povečanje zanositve zaradi dvignjenih nog so žal mizerne.

Globji položaji

Menda je res, da če boste izvajali enega izmed položajev, kjer bo vaš ponos bližje materičnemu vratu, so možnosti za zanositev večje. V tem primeru imajo vaši ”prijatelji” krajšo pot in bodo pred vrata raja prišli bolj veseli, manj utrujeni in bolje pripravljeni na zadnji boj.

Le manjše opozorilo. Če boste zaradi tega začeli izvajati napredne položaje kamasutre, dvakrat premislite. Že res, da boste morda nekoliko bližje uspešni oploditivi, a če raznih položajev niste vešči, si verjtno ne želite za večno ostati v položaju Krotenje žrebca!

Mazivo

Če namažete vaše orodje še ne pomeni, da bodo tudi vaši ”prijatelji” plavali hitreje. V poštev ne pride niti solatno, niti motorno olje.