Seveda ne obstajajo samo trije miti, zato je tukaj še drugi del mitov o nosečnosti.

Prejšnja objava se je končala s posteljnimi aktivnosti, zato je čas, da pridemo do vrhunca.

Orgazem

Na tem mestu je čas, da fantje postanete alfa samci in svojo dekle pripeljete tja, kjer je najlepše. Strokovnjaki si glede možnosti zanositve ob orgazmu niso enotni, poglejmo obe mnenji:

  1. Menda je v tem kratkem trenutku v ženskem telesu vse bolj veselo in tudi maternica naj bi imela ”dan odprih vrat” in bi bolj z veseljem sprejela vaše prijatelje.
  2. Drugi strokovnjaki se s tem ne strinjajo in menijo, da ni nikakršne povezave.

Menim, da je bolje, da poslušate prve strokovnjake, ki vedo kaj je užitek.

Čim več kašljajte!

Pa ne zato, da boste zanosili, pač pa zato, da boste dobili sirup proti kašlju, ki menda lahko pomaga proti zanositvi. Sirup (ne vem, če vsak) naj bi vseboval sestavino guaifenesin, ki naj bi med drugim tudi tanjšal sluznico na materničnem vratu. Po domače: z uporabo sirupa proti kašlju, bodo vrata v maternico slabše zaprta in vaši ”prijatelji” bodo lažje vdrli, prodrli, zmagali!

Čaj

Glede na to, da boste že kašljali je pametno, da pijete tudi čaj. Pomagal naj bi samo zeleni čaj, ki ima močne antioksidantne lastnosti, kar naj bi pomagalo preprečevati težave reproduktivnih organov.

Zaključek

Glede na vse teorije sploh ne vem več kaj bi morala delati ženska in kaj moški. Če povzamem, se mi zdi, da če boste na trampolinu izvajali položaj Krotenje žrebca in medtem pili čaj, žena pa bo kašljala z dvignjenimi nogami, otrok ne bo nastal nič lažje.