V tej objavi bo verjetno prišlo do zlorabe besede prvič. Brez skrbi, ne bom vam povedal, kaj sem vse naredil prvič v življenju, ker bi potem lahko prišlo še do kakšne zlorabe.

Tokratni blog je navdahnil najin prvi nakup bodija za dojenčka.

Gre za tako posebno doživetje. Saj sva že prej po trgovinah tavala na oddelkih za otroke, a tokrat sva šla prvič tja z namenom, da kupiva nekaj za svojega otroka.

Najbolj je zabavno, ker je vse tako majhno in v mojih šapah kar izgine. Nekaj kosov oblačilc mi je nespretno padlo iz rok, joj, ubogi otrok, kaj ga čaka.

Na koncu sva našla svojega favorita in se odpravila na blagajno. Prvi bodi kupljen!

Se je pa v zadnjem obdobju še nekaj stvari zgodilo prvič.

Ko se po navadi peljem v dvigalu, razmišljam o popolnoma nepomembnih, moških zadevah. Tokrat pa sem se zalotil, da razmišljam, ali bo šel voziček v dvigalo? Sem si že predstavljal, kako bom nosil voziček iz najinega stanovanja v 7. nadstropju v pritličje in potem ugotovil, da sem otroka pozabil doma. Ob tem sem se zdrznil in upal, da bo dovolj prostora za voziček.

Prvič tudi nisem utišal mačka, ko je neprestano mijavkal. Rekel sem si, da če me že maček nervira, kako bo potem šele z otrokom? Ostal sem torej popolnoma miren, a če bi še žena začela mrmrati, potem bi verjetno stekel v dvigalo in se tam drl vse do pritličja.

P.S. na sliki lahko vidi zloglasni prvi bodi.