Takšno je moje mnenje, glede na zadnjo izkušnjo, ki sem jo dobil s prodajo svoje, mislim Oskarjeve otroške opreme.

Ker se selimo v novo stanovanje in predvsem zato, ker je Oskar skoraj že prerasel otroško posteljo, le-to prodajamo. Tudi previjalno mizo potrebujemo le še tu in tam, zato je čas, da dobi novega lastnika.

Ampak to še ni vse! Kdor bo kupil oboje, bo zraven dobil še otroško banjico, torej za umivanje otroka, ali domačih živali, po želji.

In tudi to še ni vse, zraven dobite še vzmetnico za posteljico. Brez skrbi zadeva ni niti polulana niti pokakana niti pobruhana, saj smo ves čas uporabljali zaščito, ki je skrbela, da prej omenjeni izločki niso končali na in v vzmetnici.

prodam otrosko posteljico

Cena za vse to je res več kot ugodna, poleg tega gre za pohištvo priznanega švedskega podjetja, tako da je vse skupaj pripravljeno za vsaj še tri leta uporabe.

Ja! In tudi to še ni vse, kar dobite, če zadevo prevzamete danes ali jutri. Zraven namreč dobite še uporabno presenečenje, ki vam bo prišlo zelo prav!

prodam previjalno mizo

Tale objava se bere kot prodajni oglas, saj na nek način tudi je, a pojdimo zdaj na bistvo te objave, ki ste ga prebrali v naslovu.

Ne, ni oprema, ki jo prodajam nevarna, ampak potencialni kupci se obnašajo tako. Namreč v oglasu ponujam vse zgoraj našteto, za več kot ugodno ceno. To so potrdili tudi nekateri potencialni kupci, a nihče ni prišel zadeve iskat. Zakaj?

Najprej sem pomislil na čustva potencialnih kupcev. Če pričakujejo prvega otroka, potem verjamem, da si želijo vse novo, a tudi malo rabljeno je včasih lahko kot novo. Mislim, da so lahko bodoči starši povsem brez skrbi, da bo njihov dojenček dobil vonj po našem otroku, saj s temi kosi pohištva nismo počeli nič takšnega, kar bi oddajalo vonj.

Kakor koli, zanimanje je, to pa je tudi vse.

Najraje bi naredil dan odprtih vrat, da bi si lahko vsak izbral in za simbolično ceno kupil, kar mu je všeč … Verjetno ne bi nihče prišel.

P.s. Če so vas posteljica, previjalna mizica, vzmetnica, kopalna kad in presenečenje vseeno zamikali, oglas preverite na Bolhi.

UPDATE 31 .07. 2019: Oskarjeva otroška oprema je našla nov dom.