.. Oskarja! Prišel je nekoliko nepričakovano, čeprav se je o njem govorilo že nekaj časa. Vse se je odvijalo precej hitro in zdaj že visi v naši spalnici.

Se sprašujete, v čem je govora? Naj vam še malo pomagam. V večini je zelene barve, dolg je okoli 30 cm, tehta pa verjetno manj kot 100 gramov. Če izvzamem barvo, so to številke, ki me vrnejo v Ninino nosečnost …

Od vsega ves je verjetno najbolj zmedlo to, da visi. Marsikdo je morda pomislil na salamo, ki jo sušimo, vendar, zakaj bi to delali v spalnici? Vse dvome, da ne gre za salamo je gotovo ovrgla izjava, da je zelene barve. Imamo v spalnici morda kameleona ali mini visečo mrežo za mačke? Že res, da imam včasih čudne ideje, a česa takega gotovo ne bi umestil v spalnico, čeprav ideja o viseči mreži morda ni tako slaba.

Naj vam ponudim še nekaj namigov. Ne gre za živo bitje ali rastlino in ni užitno, no morda za Oskarja, ki mora poskusiti vsako živo in neživo stvar. Vsekakor gre za unikat, ki ga ustvarja Ovčka brez kovčka. Se sprašujete, kaj oziroma kdo je Ovčka, ki nima kovčka? Gre za blagovno znamko, pod katero ustvarja umetnica, ki ustvarja personalizirane ročno šivane izdelke za najmlajše iz filca in blaga. In tudi Oskar je dobil svojo umetnino, ki že visi nad njegovo posteljico.

Oskar iz blaga

Zdaj vsak obiskovalec najine spalnice ve, kje je Oskarjev prostor, le on sam, še vedno raje spi v najini postelji, ne glede na napis, ki jasno kaže, kje je njegovo mesto.
Če tudi vi želite svoj napis, za svojega otroka, partnerja, taščo, ga lahko dobite na Ovckabrezkovcka.