Ste prebrali mojo zadnjo objavo Napovedal bom prihodnost? Zdaj boste izvedeli, ali sem jasnovidec ali šarlatan.

Najbolje, da grem kar lepo po vrsti, da bo vse transparentno.

Med oddihom v toplicah se Oskar ni spremenil v nogometaša. Točka za moje vedeževalske sposobnosti.

Tudi ta del, v kateri konec Slovenije gremo, sem pravilno prerokoval. Glede na to, da v tistem koncu ni nič drugega, se je že težko zmotiti in po nesreči pristati v napačnih termah.

Res je tudi, da po končanem oddihu nismo bili prav nič fit. Temu je botrovalo tudi to, da je bilo ob bazenu hladno. Govorim o notranjih kapacitetah, ne zunanjih, da ne bo pomote. Priznam, tega res nisem mogel napovedati, da me bo v toplicah zeblo.

V prejšnji objavi sem napisal: Zataknilo se bo že pri parkiranju. Še ena vedeževalska točka zame. Dolga zgodba na kratko, na 3-dnevni oddih smo vzeli dva potovalna kovčka, eno potovalno torbo, en mali nahrbtnik in dve vreči ne vem česa. Dobro, da premoremo karavana, a se je vseeno več stvari zataknilo.

Še ena izmed izjav v prejšnji objavi: ljub temu, da imamo prijavo v hotel šele ob 14h, se mi zdi, da do takrat še ne bomo tam.  Tukaj so moje vedeževalske sposobnosti zatajile. Nisem namreč vedel, da so nam te terme tako blizu, saj smo bili tam že pred 13h. Kljub temu je bila naša soba že pripravljena in smo se lahko pripravili na razvajanje v hladnem okolju.

Naj na tem mestu omenim, da sem se namakal v otroškem bazenu, kjer je bila prijetno topla voda. Še dobro, da je bil v taistem bazenu tudi moj sin, drugače bi izpadlo malo čudno, kaj dela odrasel med samimi malčki.

Izjava: Po prihodu v toplice bo Oskar verjetno čim prej želel v vodo, Nina bi šla v sobo razpakirat stvari, jaz pa bom lačen. To slednje že zdaj vem, da se bo zgodilo. Seveda se je vse to zgodilo. Nisem pa vedel, da bom tako zelo lačen kot sem dejansko bil. Zato sem tudi prekršil pravilo term in malicali kar na bazenu, kar se sicer ne sme. Upornik.

Tudi glede tega, da bo Nina pod stresom, da bo Oskar nenadzorovano skakal po naših posteljah drži in sem pravilno napovedal. Zato pa sem nad objavo dal tole sliko, mislim tihožitje, kjer otrok v miru gleda risanke. Jaz sem medtem bral knjigo, Nina pa je v hotelskem lokalu v miru pila kavo. Prava starševska pravljica, ki seveda ni trajala dolgo.

Glede na napisano lahko torej trdim, da sem družinski vedeževalec. Ali tudi vas zanima, kakšna bo vaša prihodnost, se vam obeta še kakšen otrok, kako bo na ljubezenskem področju? Na vse to vam lahko odgovorim. Pridite, pokličite, pišite.

To pa še ni vse, če se oglasite v naslednjih 15 minutah, vam povem še, v katerih termah vas bo zeblo.