Blogerski zapisi očeta o očetovstvu

ultrazvok

Tole tukaj so ledvička …

… je prijazno razložil ginekolog, ko smo opravili ultrazvok. Verjetno sem kot tele bulil v ekran in poskušal doumeti kaj je otrok in kaj ni otrok.  Edina jasna stvar mi je bilo srce, ker je otripalo, vse ostalo pa bi bil lahko tudi posnetek tujega planeta.

Ampak to še ni vse …

Ginekolog je tudi prijazno razložil, da se je dete ravnokar polulalo, saj se je menda povsem dobro videlo, da se je mehur nekoliko izpraznil.

Po vsem tem sem pomislil, da se gospod ginekolog nekoliko šali z mano. Glede na to, da je zgoraj omenjeni ginekolog v ordinacijo zamudil in si še ni uspel nadeti zdravniške halje, sem imel pomisleke, da je ta gospod samo hišnik v bolnici in se izživlja nad bodočim očkom, ki nima pojma, kaj gleda na zaslonu.

Po končanem pregledu vseeno iz sosednje sobe ni skočila ekipa in zavpila: ”Skrita kamera!” Zato je menda vse res, kar je povedal ginekolog.

Previous

Očetovska nosečniška slabost

Next

Test na živalih

1 Comment

  1. Rok

    hahaha tale comment ga zmaga! sm mislu da sva sam js z mojo punco gledala galaksijo v mal bolj pridušeni (ne romantični) svetlobi z nogami narazen, seveda ne mojimi da ne bo pomote! ko sva pršla iz ordinacije pa samo vprašanje in najin pogled: “a ti si vidu?”…”ne, ti?”….”js tut ne”…obilo smeha in naprej z veseljem, da imava prvi dokaz za posredovanje vesele novice najinima družinama

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén