Poskus 2.

Boljši vremenski pogoji, denarnica in njena vsebina nedotaknjena in kar je najpomembnejše, nespremenjen seznam.

Pa smo šli. Tokrat še bolj zgodaj, če se slučajno zgodi invazija mladih mamic, da nam ne bi vse pokupile.

Nakupovalni izlet je bil tokrat bolj primeren letnemu času, brez neželenega snega. K sreči smo prišli med prvimi in nakupovanje se je lahko začelo.

Dokaj hitro smo se premikali med oddelki, ki nas niso zanimali. Končno smo prišli na cilj – otroški oddelek. Med ogromno izbiro je bilo težko izbrati samo tisto, kar potrebujemo. Ves čas sem potiskal voziček naprej in s tem nakazoval, da je čas, da gremo dalje.

Presenetljivo hitro, po dveh urah, smo imeli že vse tri vozičke polne. Prišli smo na ključno točko, na blagajno. Tudi tam se je vse izšlo dokaj po pričakovanjih, saj smo proračun prekoračili samo za okoli 30 €. Bil sem zelo zadovoljen.

Do te točke se je vse izšlo, zataknilo pa se je pri zlaganju stvari v avto. No, stvari so že šle v avto, zataknil sem se jaz. Po akrobatsko sem se prevalil na zadnje sedeže in tam sedel/ ležal celo pot do doma. Ker moje telo ni več v najstniških letih, so me hitro začeli grabiti krči. Pa ne porodni.

Pot sem vseeno preživel in še isti dan sestavil vse nakupljeno. Nina je bila seveda zelo vesela. Zaključeno misijo pa lahko vidite na sliki.