Glede na to, kakšne stvari Oskarja najbolj zanimajo, morda z Nino že lahko predvidevava, kaj bo fant postal, ko bo velik.

Vulkanizer? Ko v roke dobi kakšen avtomobilček, najprej preslini katero od koles. Morda želi samo preveriti, ali so dovolj napihnjene in ali imajo še zadosti profila.

Podiralec zgradb? Kadar pred njim naredim stolp iz različnih igrač, ga takoj, ko je le mogoče zruši. Pri tem se sladko smeji in z veseljem pogleduje po novem stolpu, ki ga gradim.

Parketar? Ko se igra na igralni podlogi, se vedno poskuša odplaziti na parket. Po njem tolče z rokami in potem za trenutek razmišlja. Ponavadi nagrbanči čelo, kar lahko pomeni, da s parketom nekaj ni vredu in da bo potrebna menjava.

Krotilec mačk? Rad boža muce. Tiste, ki mijavkajo. Poleg božanja pa se včasih zgodi, da Pegy zagrabi za vrat in jo stresa sem ter tja, kot da ni že dovolj mirna. Seveda to počne pod budnim nadzorom enega od staršev, zato da žival ne bi pobegnila predaleč.

Oseba, ki preizkuša vzmetnice? Kadar ga z Nino vzameva v najino zakonsko posteljo, jo z veseljem preslini, tolče po njej z rokami in nogami ter se preobrača na vse možne načine. Včasih na njej tudi zaspi.