O spremembah navad sem se že kar razpisal, a programska shema zahteva posebno obravnavo.

Ko pričakuješ otroka je tudi na televiziji glavni junak otrok.

Včasih sva z ženo večinoma gledala kriminalne serije, filme in ostale stvari, ki te držijo v napetosti do konca. Dva do trikrat na teden sem si uspel izboriti tudi ogled nogometne tekme, ostalo pa so bili umori na sto in en način.

Kako poteka gledanje televizije zdaj?

Zjutraj najprej nekaj angleških oddaj na tujem programu, ki prikazuje naravna rojstva, običajna rojstva, bizarna rojstva, prezgodnja rojstva in še in še. Popoldne oziroma zvečer pa kakšen film, kjer mora biti prikazano vsaj eno rojstvo, če pa uspejo v film umestiti še kakšen umor, pa je to popoln filmski večer!

Seveda je to prijetno gledati, saj s tem še bolj doživljam, kaj vse me bo doletelo. Definitivno pa to ne pomeni, da bom bolje pripravljen. Glede na to, da sem pogledal že ogromno nogometnih tekem in zato ne igram nogometa nič bolje, tudi na porod zaradi vseh teh ogledov ne bom bolje pripravljen.

V zadnjem obdobju sem videl verjetno več rojstev kot povprečna slovenska babica. Seveda gre za tv prizore, pri svojem porodu bom verjetno izgubil zavest, čeprav ne bom rojeval jaz.