Ta veseli dan ali bodoči očka se odpravlja na svojo prvo delavnico. S tem bom še korak bližje temu, da postanem super očka.  Ta želja je seveda samo v moji glavi, a poiskusiti ni greh.

Prav priročno je, da je moja teta soustanoviteljica in predsednica Združenja naravni začetki. Gre za združenje, ki informira in nudi svobodno izbiro in podporo na področju nosečnosti, poroda in starševstva. Zelo uporabna zadeva tudi zame.

Na predavanju so bile večinoma prisotne nosečnice. No, k sreči je bilo tudi nekaj moških, tako da nisem bil povsem ogrožena vrsta. Bal sem se namreč, da bom moral pred vsemi pokazati, kako razveseliti nosečnico v manj kot minuti ali kako pripraviti paket preživetja za na pot v porodnišnico.

K sreči so bile v ospredju nosečnice, mi moški, pa smo v ozadju samo kimali in se z vsem modro strinjali.

Spoznal sem tudi veliko novih položajev … Verjetno vas je vsaj 50 % (moških) pomislilo na Kamasutro, vendar govorim o porodnih položajih. To je dobro zame! Za Kamasutro sem bil vedno preveč lesen, torej izraz super ljubimec odpade. Pri porodnih položajih pa morda imam nekaj možnosti, da postanem super očka!