Tole tukaj so ledvička …

… je prijazno razložil ginekolog, ko smo opravili ultrazvok. Verjetno sem kot tele bulil v ekran in poskušal doumeti kaj je otrok in kaj ni otrok.  Edina jasna stvar mi je bilo srce, ker je otripalo, vse ostalo pa bi bil lahko tudi posnetek tujega planeta.

Ampak to še ni vse …

Ginekolog je tudi prijazno razložil, da se je dete ravnokar polulalo, saj se je menda povsem dobro videlo, da se je mehur nekoliko izpraznil.

Po vsem tem sem pomislil, da se gospod ginekolog nekoliko šali z mano. Glede na to, da je zgoraj omenjeni ginekolog v ordinacijo zamudil in si še ni uspel nadeti zdravniške halje, sem imel pomisleke, da je ta gospod samo hišnik v bolnici in se izživlja nad bodočim očkom, ki nima pojma, kaj gleda na zaslonu.

Po končanem pregledu vseeno iz sosednje sobe ni skočila ekipa in zavpila: ”Skrita kamera!” Zato je menda vse res, kar je povedal ginekolog.

2 razmišljanji o “Tole tukaj so ledvička …

  1. Rok

    hahaha tale comment ga zmaga! sm mislu da sva sam js z mojo punco gledala galaksijo v mal bolj pridušeni (ne romantični) svetlobi z nogami narazen, seveda ne mojimi da ne bo pomote! ko sva pršla iz ordinacije pa samo vprašanje in najin pogled: “a ti si vidu?”…”ne, ti?”….”js tut ne”…obilo smeha in naprej z veseljem, da imava prvi dokaz za posredovanje vesele novice najinima družinama

    Všeč mi je

  2. Pingback: To je najin sin v 3D/ 4D tehniki | Fotrov b(r)log

Komentiraj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s